baby's FotoPage

By: baby yayang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark

Sebenarnye, nk bercerita tentang hari raye aritue.....baru2 ni jerk....Tahun nie tak berape nk seronok sgt ler raye,mane tak nyer,rayer bertembung dgn final exam lak, pas tue yayang tk berape nk sht......sedih rasenyer, tapi tk per hidup nie harus diteruskan.....

Raye aritue cume balik kampong dkt jer,tu pon tak sampai setengash hari,pas tue aku terus jerk balik umah,
study ler konon

Tak byk gi rumah sanak sedare,kampong kt penang pon tak sempat balik,study jer la.....aper nk buat da nasib badan......

Tapi tak per nanti bln 12 nanti,aku planning nk blk kampong penang,ader kenduri sikit.....Haaa,kenduri?!....Kenduri aper nak tau,nanti ler tunggu bln 12 nanti,siap gambo skali.

SO, yang ni nurul juz story mori dulu,and then baru put pic kt sini erk.

k,cau cin cau



Friday, 2-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Ke Melaka

cam biasa la aku la...
ni lak dia......
ni lak berdua.... :)
View all 4 photos...


Gambar2ni mase aku final semester kat UITM,Melaka dulu tu.......KEbetulan dah nak final,selalunya adegan angkut mengangkut barang ni dah jadi trend la b4 final bermula......Aku pon turut terjebak dalam golongan ni la.....

NAk dijadikan cerita la kan, selalunyer mama n abah aku yang ambik barang2aku kat hostel, tapi kali ni bkn diorang yang ambik tapi orang lain yang ambik....Orang tua2 kata alang-alang menyeluk pekasam la kan,biar la ronda-ronda Melaka sekali....heh.........heh........

Aku pun ronda2la kat Melaka dulu b4 aku balik hostel dulu.Kami gi Tmn Buaya la,itu la,ini la,macam2 tempat lagi la.Tapi b4 tu singgah sat kat rumah unt aku kat Seremban tu,hanto belacan sat...Pas habis jalan2,kitorang gi la balik kampong dia kat Melaka tu,jumpa la nenek dia,makcik2dia,adik-beradik dia la,semua la kiranya.......Tapi tak de la gambo nyer,sempat nangkap kat Tmn Buaya je.Buaya tolong tangkapkan......he......he..........


Thursday, 1-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Mase Study Dip. dulu kt UiTM Melaka

kat tepi tasik Melaka......
posing maut beb.....
ni gambo aku n member aku,si May
View all 12 photos...

Biler nengok gambo-gambo ni teringat aku kat kengkawan seperjuang batch 2002 dulu. sekarang masing-masing dah bawak haluan masing-masing.

Gambar diambik waktu masing-masing nak last paper, ambik tangga tasek yang banyak biawak tu,entah berapa ekor entah biawak dalam tasik tu. Boleh wat business biawak panggang wooo. Ade yang ambik kat blok, blok yang famesss tuh, tangge yang macam nak ke gunung everest tuuuuu banyak lagi la.....

Bermula lah al-kisahnya.............

Huh huh huh sedey tul la....tak nak habaq lagu mana lagik....Nak wat cam ner dah nasib badan. Ade yang further study balik de yg keroje,de yang dok melepak kat rumah pong ade gak, de yang dok tido jerk 24 jam..hehehe.....

Tapi memang besh ar mase study dulu,banyak kenangan woooo. Korang semua nak tau tak, kitorang ni memang kaki jalannyer. PAntang lepa,kalo de ape2 sikit je,free sikit jer, mula ler wat plan,plan itu la,plan ini la.Tapi yang paling best nye tu,asal habis quiz ke test ke paper final ke,malam tu mestinyer la layan CD,pas tu kacau saper2je la yang lalu kat blok kitorang tu.He he he

Tapi mase tak mengizinkan, dan tiba la masenye untuk kami semua berpisah. Dan akhirnya masing-masing grade on time, no extend2....Alhamdulillah....


Wednesday, 30-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raya 2005.......

ni aku da.......
ni my hubby da......
feeewitttt
View all 13 photos...
raye......Raye..........raye............dah 21 kali sah aku menyambut hari raya bersama kelurga tersayang. Dan Dah 5 kali dah, aku sambut hari raya mulia dengan si dia yang aku cintai n sayangi....

Kali ni aku nak story pasal raya aku dengan si dia,ma boo.....Selalunye b4 aku balik kampong, aku mesti gi jumpa ma boo dulu baru la gi balik kampong. Tapi tahun ni, lain sikit, petang raye baru la dapat berjumpe and bermaafan di petang raye tuh.....

Dah besar-besar ni,manela nak dapat duit raye tapi nenek aku and abah aku jer la yang bg duit raye....Nenek aku siap pos lagi tu duit raye kat aku.....hu...hu....hu Tapi tahun ni,aku dah start bagi duit raye kat adik-adik aku tu.NAsib la adik-beradik tak ramai,bagi sorang RM10 sudah.



Tuesday, 29-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Convocation

Ni member seperjuangan aku....
ni la 3 Da sekawan.....
member 1 course dulu ....
View all 5 photos...
Tanggal 19.9.2005, tercatat lah 1 sejarah yang tak aku lupakan....hu hu hu

Akhirnya aku berjaya jugak menamatkan satu perjuang........akhirnya.............3 tahun aku berhempas pulas bagai nak rak dibuatnya.....tensen la,suka, duka,menangis,macam-macam lagi la.Tak tau nak cakap cam ner lagik....

Dan akhirnya,aku dapat grade on time,memula tu cuak gak sebab takut kantoi paper,tapi alhamdulillah aku pass gak...he.......he...he....

Aku nak share time aku convo dgn korang-korang semua......Enjoy it.............


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net